Beste cliƫnt van Psychologenpraktijk Burgers,

In de afgelopen jaren is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website die voldoet aan de nieuwste eisen op gebied van gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en privacybescherming. Dit heeft geresulteerd in een compleet andere omgeving zowel qua vormgeving, kleur als ook naamgeving.

Behalve de naam Psychologenpraktijk Burgers zult u de naam Testbeter zien. Schrikt u niet: dit is het softwarebedrijf dat onze software heeft ontwikkeld en ook beheert. In de naam van de website vindt u niet alleen de naam Psychologenpraktijk Burgers maar ook de naam Testbeter. Niet onbelangrijk is dat uw persoonlijke pagina veel meer dan voorheen, zich leent voor gebruik via een mobiele telefoon.

Uw behandelaar is de enige die uw gegevens kan inzien. Alle communicatie die via de website plaatsvindt is versleuteld en beveiligd.

Een belangrijke praktische verandering is dat u vanaf nu niet meer inlogt met uw klantnummer maar met uw mailadres. Het wachtwoord is ongewijzigd.

Op uw, deels blauw gekleurde persoonlijke pagina in het Testbeter Portaal vindt u een viertal kopjes: Berichten; Dagboek; Metingen en Feedback.

In uw persoonlijke pagina vindt u een helpfunctie waarin e.e.a. wordt uitgelegd.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding hiervan neemt u dan gerust contact op met uw behandelaar in Psychologenpraktijk Burgers.


Klik op onderstaande link om naar het nieuwe client portaal te gaan:

Client portaal